Artist sökes!

Om Gycklargruppen TRiX

TRiX är en fri scenkonstensemble som varit verksam sedan 1997. Vi spelar nordens största eldföreställningar, teater för unga och unga vuxna, bedriver pedagogisk verksamhet och underhåller med sanslöst gyckel. Vår egen scen heter Trixteatern och finns i Västerås. Vi turnérar i hela Sverige samt internationellt.

Tjänsten innebär

Du uppträder i våra föreställningar på bl.a. event, festivaler och skolor. Det rör sig främst om humoristiska cirkusnummer med mycket publikkontakt, eldföreställningar och styltmingel.

Vi hoppas att du med dina kompetenser och kreativitet kan vara med och utveckla både de pedagogiska och artistiska delarna av vår verksamhet.

Utöver detta kan du komma att fylla andra funktioner i företaget, beroende på just din kompetens. Kanske har du erfarenhet som cirkuspedagog, webbdesigner, säljare, hantverkare e.t.c. TRiX är ett litet företag i behov av många kompetenser.

För att kunna utföra arbetet måste du

  • Vara van med att stå på scen och hantera olika publiker.
  • Vara van med att arbeta med humor.
  • Kunna uttrycka dig väl i talad svenska och engelska.
  • Inneha B-körkort.

Utöver detta är följande kvalifikationer meriterande

  • Vana av att uppträda med eld.
  • Vara specialiserad inom en cirkusdisciplin.
  • Ha erfarenhet och/eller utbildning inom cirkuspedagogik.
  • Erfarenhet av projektledning och administration.
  • Kunskaper om webb och grafisk design.
  • Fler språk än svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har egen drivkraft, tar initiativ och kan arbeta självständigt. Du är kreativ och konstnärlig men också stresstålig och strukturerad. Du är utåtriktad, har en positiv grundinställning, är lösningsfokuserad och inte rädd för konstruktiv feedback. Du har lätt för att samarbeta med andra. Du tror på allas lika värde. Du vill sprida livsglädje och aktivt jobba för ett mångkulturellt, hållbart och roligare samhälle.

Varför jobba hos oss?

Vi är inte ett vanligt företag, varken när det gäller vad vi arbetar med eller sättet vi jobbar på. Trixteatern är en lite galen arbetsplats där vi brinner för vårt jobb, bokstavligen. Att arbeta med Gycklargruppen TRiX är att vistas i en levande och händelserik miljö. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, arbeta konstnärligt och påverka sin egen arbetssituation. Vi arbetar med något vi tror på och vi är tillsammans en del av en verksamhet vars mål är att göra en positiv skillnad i människors liv.

På Trixteatern finns goda förutsättningar för egen träning.

Jämlikhet och rättvisa är centrala värderingar, vilket också yttrar sig i vår personalpolitik, vi har t.ex. solidarisk lönesättning. Din arbetstid kommer att vara förlagd till vardagar, helger och kvällar. Det kommer periodvis förekomma turnéer med övernattning på annan ort. Vi jobbar med flextid så det finns viss  möjlighet att styra sin egen tid.

Ansökan 

Skicka din ansökan inklusive CV och ev. filmat material till jobb@gycklarna.com.

Tillträde

1/9 2021. Projektanställning 100% fram till 31/9 2022, med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdatum

10 juni 2021

Funderar du på något?

Om du har några frågor besvaras dessa gladeligen av Erik Klinga.

Tfn: 0703-955448

klinga@gycklarna.com