Hyr Trixteatern

Trixteatern är en mångsidig kulturlokal med centralt läge. Du hittar den på Sigurdsgatan 33 i Västerås, 3 minuters promenad från centralstationen och med gott om parkeringsplatser för bilburna gäster.  

Den stora salen är 9×17 m med takhöjd 7,2-7,5 m och passar utmärkt för konserter, teater- och dansföreställningar, konferenser och fester. Vi hyr ut med eller utan tekniker, beroende på typ av evenemang. Det finns ett fast grundljus, men vi kan också utföra en professionell ljussättning om behovet finns. Ljudutrustning, scenpodier, läktare, whiteboard, projektor, bord, stolar och nästan vad som helst i övrigt kan vi ordna efter överenskommelse.

Trixteatern är även väl anpassad för löpande träning. Som hyresgäst får du tillgång till gymnastikmattor av olika tjocklekar, ribbstolar, fästpunkter i tak och golv samt dusch.

Entrén är välkomnande med röd matta längst hela gången, belysning och tavlor på de vackra, råa tegelväggarna. Det går fint att använda ytan till era egna tavlor om så önskas. För besökare kan vi ställa fram klädhängare och ordna med enklare garderob. Du som hyr kan också få tillgång till teaterns fullt utrustade kök.

Tillgänglighet
Det går att ta sig in med rullstol, inga höga trösklar och en av teaterns toaletter är handikappanpassad. Lokalen saknar hörslinga.

I lokalen får högst 150 personer vistas.

För mer info, priser och bokning, klicka här!