Gycklarnas premiärafton!

Välkomna till en storslagen cirkuskväll i Västerås den 8 maj! 

Gycklargruppen TRiX presenterar stolt: 

Urpremiär av ”Narrskeppet” – Eldcirkusföreställning med Gycklargruppen TRiX

En spektakulär eldcirkusföreställning med galenskap bakom rodret, men vem styr skutan egentligen? Dårskap råder och föreställningen flyger vind för våg.
Kom och se en dramatisk eldcirkus utan rim och reson när Platons liknelse ”Narrskeppet” har tagit eld och lågor med Gycklargruppen TRiX som besättning.
Följ med på en ilande resa med sprakande spänning och imponerande konster, där visheten lämnats hemma. Men låt dig inte narras, det enda okloka beslutet du kan ta är att inte se detta spektakel.

 
Nypremiär av ”Flyttcirkus” – Familjecirkus med Gycklargruppen TRiX

En fartfylld utomhusföreställning fylld med hisnande cirkusnummer som höghjuling, jonglering, akrobatik och Chinese Pole – för alla barn och vuxna!

Det var en gång tre små gycklare som måste flytta. Deras lägenhet skulle lyxrenoveras så de hade inte råd att bo kvar. De packade sina saker och åkte ut i världen för att hitta ett nytt ställe att bo på.

De tre gycklarna ville underhålla människor och göra dem glada. Men de märkte att många måste flytta för att de inte hade råd att bo kvar, precis som de själva. Så gycklarna hjälpte folket att flytta istället.

**

Tider: 
18:00 Portarna öppnar
18.00 Skultuna scoutkår är på plats och har korv och fika till försäljning.
19:00 – 19:30 Flyttcirkus
19:30 – 20:15 Cirkusskola
20:30 – 21.20 Narrskeppet

**

Biljetter: https://billetto.se/…/gycklarnas-premiarafton-biljetter…

Plats: Folkparken vid Mälaren består av en inhängnad gräsmatta och hela kvällen äger rum utomhus. Ta med er picknickfilt, eller något annat att sitta bekvämt på, en varm tröja och låt er hänföras av cirkus i absolut världsklass! Vi kommer ha extra filtar på plats.

Övrigt:
Vi avråder från att ta med djur till detta event. Det förekommer eld och en del tyst pyroteknik på den senare föreställningen.