Trixteaterfestivalen

Home / Trixteaterfestivalen

28 oktober – 1 november 2019, Trixteatern

Välkomna till en härligt glad festivalvecka på Trixteatern! Här bjuds på massor av galna föreställningar med Gycklargruppen TRiX och ett spännande gästspel med cirkusartisten Manda Rydman.

Det kommer förstås också att finnas hembakat och ekologiskt fika i teatercaféet mellan och efter föreställningarna.

Höstens Trixteaterfestival äger rum under höstlovet, 28 oktober- 1 november. Det blir varma föreställningar, mycket humor och en hel del galenskap.

Semaphore
Manda Rydman har turnerat världen över men är i Sverige mest känd från sin medverkan i flera stora föreställningar med Cirkus Cirkör. På Trixteaterfestivalen bjuder hon på akrobatik, både på golvet och i luften. Semaphore är en föreställning som är skapad ur möten med publik runt hela världen, ur frågorna från dem som velat veta mer efter föreställningarna. Hur? Varför? Kan man ramla ner och dö?

Ett Rymdgyckel
Mot månen! Det är dit vi reser i den här gycklarföreställningen! Amy och Mourhaf från TRiX tar er med på ett galet rymdäventyr med tokiga konster och lite eld.

Upp & Ner!
Sofia har svårt att hålla fötterna på jorden och med Erik är det inte mycket bättre! Det här är en akrobatisk föreställning som är både upp & ner, högt & lågt och tusen konster! Gör dig beredd på höga enhjulingar och andra halsbrytande uppochnerkonster.

Skräp & Skrot
Martin och Adam har länge funderat på vilka deras artistnamn ska vara. De ville ha något på S. Supergycklaren och Stålgycklaren tänkte de men tyvärr var de artistnamnen redan tagna. Skrot och Skräp var de enda lediga namnen så det var så det blev. Nu ska de göra sin nya sopföreställning för första gången! Skrotjonglering och Skräptrick för hela slanten!


Tre föreställningar varje dag kl 10, 13 och 15, måndag till fredag.

Måndag
10:00 Ett Rymdgyckel
13:00 Gästspel – Semaphore
15:00 Upp & Ner!

Tisdag
10:00 Upp & Ner!
13:00 Gästspel – Semaphore
15:00 Ett Rymdgyckel

Onsdag
10:00 Skrot & Skräp
13:00 Gästspel – Semaphore
15:00 Ett Rymdgyckel

Torsdag
10:00 Ett Rymdgyckel
13:00 Gästspel – Semaphore
15:00 Skrot & Skräp

Fredag
10:00 Upp & Ner!
13:00 Skrot & Skräp
15:00 Gästspel – Semaphore

Med reservation för ändringar.


Biljetter bokar du antingen genom att maila biljetter@gycklarna.com ringa på 0733-44 88 89 eller så köper du på plats i dörren. Kassan öppnar 30 minuter innan föreställning.

Biljettpriset är 50 kr/föreställning. Alla under 3 år går in gratis.

Mumsigt fika finns att köpa i vårt café från 12:30 varje dag.

Välkomna!

Contact us