Vi i TRiX

Home / Vi i TRiX
 • Hannah Bratt
  Hannah Bratt
  Producent

  Det är till Hannah du kommer när du ringer eller mailar till TRiX. Hon är utbildad Teaterpedagog vid Örebro universitet och har tidigare frilansat som skådespelare och arbetat på bla. Boulevardteatern.

 • Lisa Enochson
  Lisa Enochson
  Producent

  Lisa kan ha väldigt många bollar i luften utan att faktiskt jonglera! Är en fena på att inspirera, arrangera och skapa evenemang. Hon är en av våra två producenter som ni kan kontakta. När hon inte är på TRIXteatern kan man se henne spela i Stormfrun.

 • Jacob Kaller
  Jacob Kaller
  Pedagog

  Håller kvällsträningar på Trixteatern och i Örebro, samt våra skapande skola-projekt. Jacob utbildade sig till cirkuspedagog i Tyskland och drev cirkusskola där innan han tog med sig familjen till Sverige 2017. Här arbetade han på Cirkus Cirkör innan han till slut landade hos TRiX. Han har svårt att slita sig från sin diabolo, och lovar att om du ger honom 10 minuter så kan han lära dig jonglera med tre bollar.

 • Martin Gerhardsson
  Martin Gerhardsson
  Artist

  Turnerar med föreställningarna Juggling with democracy och långköraren Gycklarens vikingasaga. Han har arbetat med TRiX sen starten 1997. Just nu ses Martin ofta tränande på att jonglera med relativt många bollar. Martin har stor erfarenhet av arrangörskap, kulturevemang och events samt en lång utbildning inom ledarskap, friluftsliv, historiskt hantverk och utomhuspedagogik.

 • Svart Adam Solander
  Svart Adam Solander
  Artist

  Medverkar bl.a. i Juggling with democracy. Adam är utbildad på cirkusskola i Köpenhamn och har spenderat större delen av sitt liv med många bollar i luften. Bildligt och bokstavligt talat. Jonglering är hans huvuddisciplin men han fuskar även inom det mesta. Adam uppträder då och då även med Gycklargruppen Mareld.

 • Amy Alsegård
  Amy Alsegård
  Artist och pedagog

  Medverkar bl.a. i Ligga? . Amy är utbildad på bl.a. Skara skolscen och Stdh och har ofta svårt att låta bli att fastna i råttfällor med tungan, tycker att fast mark under fötterna är överskattat och vinglar gärna runt på saker som inte står still. Hon ses ibland även uppträda med Clowner utan gränser eller Gycklargruppen Hyckel.

 • Erik Klinga
  Erik Klinga
  Artist

  Turnérar bl.a med föreställningen En Bit på Väg. Han har bestigit Kebnekaise på styltor. Erik spenderar överlag mycket tid på hög höjd, oftast på onödigt höga enhjulingar.

 • Fabian Wixe
  Fabian Wixe
  Artist

  Fabian kan ibland ses uppträda i TRiX medeltidsföreställningar. Fabian arbetar för närvarande främst som koreograf och danspedagog, just nu koreograferar han för Theater Bilefeld. Han har tidigare turnérande med det franska nycirkuskompaniet Collectif AOC och studerat och undervisat på flera av europas cirkusskolor. Han är specialiserad på cirkusdiciplinen kinesisk påle. Fabian kommer ursprungligen från Luleå och äter därför bara palt.

 • Per Holst
  Per Holst
  Artist

  Pelle dyker framförallt upp i TRiX demokratiprojekt. Han har turnerat med flera internationella teaterprojekt men har på gamla dar gått över till att driva en egen litet snickerifirma. Han har även mottagit Västerås Stads stora kulturstipendium.

 • Johan Holst
  Johan Holst
  Artist

  Medverkar bl.a. i föreställningen Ligga?. Vid sidan av sitt artisteri driver Johan Ängsö Slottssmedja där han förstås smider en hel del av TRiXs mer eldfasta rekvisita. Han har arbetat med TRiX sen starten 1997. Johan har även det officiella världsrekordet i eldbåsning.

 • Jonas Färnlöf
  Jonas Färnlöf
  Musiker

  Jonas är multiinstrumentalist och skriver samt framför musiken till TRiX större eldföreställningar. Jonas musik innehåller allt från live-loopad kontrabas till sång och järnskrot. Han uppträder även med flera andra internationellt turnerande ensembler samt driver Västerås bästa trädgårdsscen, i Lasses kvarter..

Contact us