Vi i TRiX

Home / Vi i TRiX
 • Erik Klinga
  Erik KlingaGycklare

  Turnérar bl.a med föreställningen En Bit på Väg. Han har bestigit Kebnekaise på styltor. Erik spenderar överlag mycket tid på hög höjd, oftast på onödigt höga enhjulingar.

  • Amy Alsegård
   Amy AlsegårdGycklare

   Medverkar bl.a. i Ligga? och IGNIS. Amy har ofta svårt att låta bli att fastna i råttfällor med tungan, tycker att fast mark under fötterna är överskattat och vinglar gärna runt på saker som inte står still. Hon ses ibland även uppträda med Gycklargruppen Hyckel.

   • Svart Adam Solander
    Svart Adam SolanderJonglör

    Medverkar bl.a. i TRiX nya demokratiföreställning och IGNIS. Adam är utbildad jonglör på cirkusskola i Köpenhamn och har spenderat större delen av sitt liv med många bollar i luften. Bildligt och bokstavligt talat. Jonglering är hans huvuddisciplin men han fuskar även inom det mesta. Adam turnerar även under sommaren med Gycklargruppen Mareld.

    • Martin Gerhardsson
     Martin GerhardssonGycklare

     Medverkar bl.a. i föreställningarna Gycklarens Vikingasaga och Under. Just nu ses Martin ofta tränande på att jonglera med väldigt många bollar. Martin har stor erfarenhet av arrangörskap, kulturevemang och events samt en lång utbildning inom ledarskap, friluftsliv, historiskt hantverk och pedagogik.

     • Klara Rocking
      Klara RockingGycklare

      Medverkar bl.a i IGNIS. Klara har tidigare jobbat som frilansande artist och har uppträtt på varieté- och burleskscener runt om i Europa. Klara är gruppens alldeles egna fakir med förkärlek till de allra tokigaste av tricks. Hon äter eld och annat farligt som om det vore lördagsgodis. När hon inte smaskar på knasiga saker kan ni hitta henne i en minst lika knasig yogapose.

      • Johan Holst
       Johan HolstGycklare

       Medverkar bl.a. i föreställningarna Ligga?. Vid sidan av sitt artisteri driver Johan Ängsö Slottssmedja där han förstås smider en hel del av TRiXs mer eldfasta rekvisita. Han har även det inofficiella världsrekordet i eldbåsning.

       • Fabian Wixe
        Fabian WixeGycklare

        Är aktuell i föreställningen Un dernier pour la route med det franska nycirkuskompaniet Collectif AOC som främst turnérar i Frankrike, Tyskland och Spanien. Fabian driver även en internationellt turnérande dans/cirkus/musik ensemble samt är en efterfrågad cirkus och danspedagog. Han är specialiserad på cirkusdiciplinen kinesisk påle.

        • Per Holst
         Per HolstGycklare

         Medverkar bl.a. i föreställningen I´m from Lekvattnet motherfucker. Pelle har en bakgrund inom flera kritikerrosade och prisbelönade internationella teaterkompanier. Han har även mottagit Västerås Stads stora kulturstipendium.

         • Jonas Färnlöf
          Jonas FärnlöfMusiker

          Medverkar i Under. Jonas är multiinstrumentalist och skriver samt framför musiken till TRiX större eldföreställningar. Jonas musik innehåller allt från live-loopad kontrabas till sång och järnskrot. Han uppträder även med flera andra internationellt turnerande ensembler samt driver Västerås bästa trädgårdsscen, i Lasses kvarter.

          Contact us