TRiX 4 Kidz & Trixpiloterna

Home / TRiX 4 Kidz & Trixpiloterna

Träna cirkus hos oss!

För dig som tränat hos oss under höstterminen 2019 är anmälningen redan öppen och för dig som vill börja släpps kurserna den 16 december kl 12:00.

Kursavgift: 425 kr per termin.

Startdatum för tisdagar: 14 januari
Slutdatum för tisdagar: 21 april
Startdatum för torsdagar: 16 januari
Slutdatum för torsdagar: 23 april

Uppehåll för Sportlov v. 9 och Påsklov v. 14.

Vi kan i vår erbjuda följande kurser:


Tisdagar kl 16:30-17:45
TRiX 4 Kidz nybörjare
7-13 år

Inga förkunskaper

Här får du prova på allt från luft- och parakrobatik till jonglering och att gå på lina. Vi går igenom grunderna till olika cirkusdiscipliner och sedan får du möjlighet att träna mer på det som intresserar dig mest.


Tisdagar kl 18:15-19:45
TRiX 4 Kidz Akrobatik och luftakrobatik
Från 8 år

Förkunskaper krävs. Du ska ha erfarenhet av en termin cirkus eller liknande.

För dig som vill fokusera på luftakrobatik. Vi tränar tyg, trapets, ring och akrobatik. Vi värmer upp med lite lek och akrobatik och i slutet kör vi lite styrka och stretch. Målet är att sätta ihop egna korta nummer själv eller i par. Har du tränat cirkus, dans, gymnastik, klättring el. dyl är det en fördel men inte ett krav. Det viktiga är att du vill lära dig.


Torsdagar 17:00-18:15
TRiX 4 Kidz fortsättning
7-12 år

Förkunskaper krävs. Du ska ha erfarenhet av en termin cirkus eller liknande.

Vi fördjupar oss i jonglering, luftakrobatik och balans. Vill du träna i en grupp där du får tid att specialisera dig i en eller några discipliner är detta gruppen för dig. Det kommer finnas möjlighet att prova olika discipliner för att hitta den man vill fördjupa sig i för att sedan träna både individuellt och gemensamt med hela gruppen.


Torsdagar 18:30-20:30
Trixpiloterna öppen träning
För alla åldrar!

Förkunskaper krävs. Du ska ha gått en termin cirkus, klättring, dans eller motsvarande.

Här har du möjlighet att träna på vad du vill! Det finns alltid minst en cirkuspedagog på plats och alla hjälper varandra och delar med sig av sin kunskap.
Fördjupa dina jongleringskunskaper eller hitta en kompis att utforska par-akrobatik tillsammans med. Allt är möjligt! Vår lokal, våra redskap och vår kunskap är tillgängliga och finns till ert förfogande. Varje träning startas med gemensam uppvärmning och avslutas med fysträning.

Här varvar vi lärarledd träning i akrobatik, styrka och stretch med egen träning i till exempel trapets, jonglering och balans. Du uppmuntras och får hjälp att göra ett eget nummer ensam eller i grupp.


Anmälan sker via Kulturskolan och study along, klicka på länken och följ instruktionerna. Våra kurser ligger under Nycirkus.
https://www.studyalong.se/?option=com_content&view=article&id=829#
Anmälan öppnar den 16 december kl 12:00

Varmt välkomna!

Contact us