Norsk

Home / Norsk
Gycklargruppen TRiX har varit verksamma sedan 1997 och är Skandinaviens ledande eldensemble.

TRiXs eldföreställningar är en upplevelse utöver det vanliga! Eld, pyroteknik och ett högt, hett tempo vävs samman med stark scennärvaro och medryckande musik. En eldföreställning med TRiX lämnar inte någon oberörd.

Det finns ingen annan ensemble i den här delen av Europa med likvärdig erfarenhet av eldföreställningar. Vi har arbetat med eld i över 17 år och turnérar internationellt med eldföreställningar av olika storlekar och för alla publiker.

Vi uppträder även med annorlunda och proffsig underhållning på konferensmiddagar, storslagna galor och små privata tillställningar. Vi livar upp mellan rätterna med en svårslagen publikkontakt och pricksäker humor.

TRiX uppträder även gärna på historiska evenemang så som medeltidsfestivaler och 1800-tals evenemang. De senaste åren har vi besökt Oslo, Hamar och Revetals medeltidsfestivaler med vårt historiska gyckel och våra eldföreställningar.

TRiX gillar Norge och våra humor föreställningarna görs om än inte på norsk så i vartfall på en lättbegriplig svorsk. Det mesta av det du hittar på den svenska delen av hemsidan kan givetvis med fördel spelas även i Norge!

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Producent
Linnéa Pettersson
+46 733 44 88 89
trix@gycklarna.com

Contact us