Cirkusdemokrati

Home / Cirkusdemokrati
I år är det 30 år sedan FN antog bankonventionen. Gycklargruppen TRiX uppmärksammar detta genom att åter igen ge sig ut på sommarturné i demokratins namn! I år är temat barns rättigheter! På ett roligt och lekfullt vis tar TRiX upp viktiga frågor om barns rättigheter, ansvar och familjedemokrati.

Med TRiX unika blandning av humor och allvar skapas nya perspektiv för både barn och vuxna. Med produktionen Cirkusdemokrati förgyller TRiX en plats med med roliga upptåg, gycklarföreställningar, cirkusskola och eldföreställning. Allt på en och samma dag!

Gycklarföreställning för hela familjen!
Gycklargruppen TRiX föreställningar lockar alltid till skratt och häpnad. Denna gång ger vi oss i kast med en öreställningen som även belyser vikten av barns rättigheter i vårt samhälle.
Vad är familjedemokrati och vem är det egentligen som bestämmer hemma hos dig? Kan man jonglera med regler? Vad händer om man trollar bort dem?
Välkommen till en glad och tokig föreställning för alla barn och resten av familjen!

Cirkusskola med Gycklargruppen TRiX – prova på cirkus.
Kom och prova på cirkus med ett demokratiskt perspektiv tillsammans med Gycklargruppen TRiX! Lär dig jonglera, balansera tallrikar och testa hur man går på lina.
Alla kan vara med!

Eldföreställningen – Fire and democracy
Fire and democracy är en galen eldföreställning! Kan en verkligen ha en föreläsning om demokrati och en eldföreställning samtidigt? Det är kanske inte så lämpligt, men vi tänkte ändå försöka! Följ med på en fartfylld föreställning till medryckande musik i lågornas sken!
Eld, jonglering och gnistor! Och demokrati!

Ladda ner Affisch

Contact us