Cirkusdemokrati

Home / Cirkusdemokrati
Gycklargruppen TRiX har jobbat med gyckel, cirkusskolor och eldföreställningar sedan 1997. I år är det valår i Sverige. Gycklargruppen TRiX uppmärksammar detta genom att ge sig ut på sommarturné i demokratins namn!

TRiX kommer att befinna sig på ca 20 platser runt om i Västerås och Västmanland under sommaren 2018.
För tider, dagar och platser, se turnéschemat.

Gycklarföreställning för hela familjen!

Gycklargruppen TRiX föreställningar lockar alltid till skratt och häpnad. Denna gång ger vi oss i kast med en föreställningen som även belyser vikten av demokrati i vårt samhälle. Vad är egentligen demokrati och var kommer den ifrån? Kan man jonglera med den? Vad händer om man trollar bort den? Välkommen till en glad och tokig föreställning för alla barn och resten av familjen!

Cirkusskola med Gycklargruppen TRiX – prova på cirkus.

Kom och prova på cirkus med ett demokratiskt perspektiv tillsammans med Gycklargruppen TRiX! Lär dig jonglera, balansera tallrikar och testa hur det går till att gå på lina.
Alla kan vara med. Välkomna!

Eldföreställningen – Fire and democracy

Fire and democracy är en galen eldföreställning! Kan en verkligen ha en föreläsning om demokrati och en eldföreställning samtidigt? Det är kanske inte så lämpligt, men vi tänkte ändå försöka! Följ med på en fartfylld föreställning till medryckande musik i lågornas sken! Eld, jonglering och gnistor! Välkomna!

Ladda ner Affisch

Contact us