Trixpiloterna – ungdom & vuxengruppen

Home / Trixpiloterna – ungdom & vuxengruppen
Är du över 13 år och vill träna Cirkus hos oss?

Vi har lite nyheter inför kommande läsår. I höst påbörjar vi ett samarbete med Kulturskolan i Västerås, som med stöd av kulturrådet kommer att erbjuda avgiftsfria träningar under projektperioden 2017-2018 för dig som fyller högst 20 år under terminen och bor i Västerås kommun. För dig som är över 20 år eller bor utanför Västerås, är det ingen förändring mot tidigare.

Vi kommer att erbjuda två grupper i veckan tillsammans med Kulturskolan:

Tisdagar 18.15-20.15, ledd träning
Torsdagar 19.15-21.15, öppen träning

Praktiskt :

  • Föranmälan till tisdags och torsdagsgruppen krävs och sker via kulturskolans hemsida, (https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning/kulturskola/kurser-och-utbud/nycirkus.html). Du anmäler dig till hela terminen och om du får en plats är det viktigt att du kommer vid alla tillfällen. Sjuk- eller frånvaroanmälan sker till t4k@gycklarna.com. I torsdagsgruppen kommer vi även acceptera drop in-träning om du vill prova på innan du bestämmer dig.
  • Höstterminen 2017 samt vårterminen 2018 kommer att vara avgiftsbefriade för alla elever i Västerås kommun upp till och med 20 år, för övriga kommer det att vara samma terminsavgift som tidigare, 500kr/termin för en gång i veckan, 800 kr/termin för två.
  • Vårterminen startar v 5, och avslutas med en uppvisning v 19, med uppehåll för sportlov v 9 och påsklov v 14. På påsklovet är alla som tränar istället varmt välkomna att gå kostnadsfritt på våra föreställningar under Trixteaterfestivalen.
  • Träningarna sker på Trixteatern, Sigurdsgatan 33 i Västerås. Särskilda omklädningsrum saknas, men ombytesmöjligheter finnes.

För löpande information, gå med i träningens Facebookgrupp!

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på
mail: t4k@gycklarna.com
telefon: 070 42 43 023

Varmt välkomna!

Contact us