Trixpiloterna – ungdom & vuxengruppen

Home / Trixpiloterna – ungdom & vuxengruppen
Är du över 13 år och vill träna Cirkus hos oss?

Vi har lite nyheter inför kommande läsår. I höst påbörjar vi ett samarbete med Kulturskolan i Västerås, som med stöd av kulturrådet kommer att erbjuda avgiftsfria träningar under projektperioden 2017-2018 för dig som fyller högst 20 år under terminen och bor i Västerås kommun. För dig som är över 20 år eller bor utanför Västerås, är det ingen förändring mot tidigare.

Vi kommer att erbjuda två grupper i veckan tillsammans med Kulturskolan:

Tisdagar 18-20, ledd träning
Torsdagar 19-21, öppen träning

Vi kommer utöver det även ha en showgrupp i egen regi som kommer att arbeta mer fokuserat mot en föreställning. Vi rekommenderar att man utöver den även går på minst en av våra andra grupper också under terminen. Vi kommer att ha en uttagning till showgruppen onsdagen 6/9 kl 18, anmäl till t4k@gycklarna.com, eller drop in.

Onsdagar 18-20, showgrupp

Praktiskt :

  • Föranmälan till tisdags och torsdagsgruppen krävs och sker via kulturskolans hemsida, (http://www1.vasteras.se/kulturskolan/). Du anmäler dig till hela terminen och om du får en plats är det viktigt att du kommer vid alla tillfällen. Sjuk- eller frånvaroanmälan sker till t4k@gycklarna.com. I torsdagsgruppen kommer vi även acceptera drop in-träning om du vill prova på innan du bestämmer dig.
  • Höstterminen 2017 samt vårterminen 2018 kommer att vara avgiftsbefriade för alla elever i Västerås kommun upp till och med 20 år, för övriga kommer det att vara samma terminsavgift som tidigare, 500kr/termin för en gång i veckan, 800 kr/termin för två. För showgruppen kommer avgiften vara 750 kr/ termin.
  • Höstterminen startar v 36, och avslutas med en uppvisning v 50, med uppehåll för höstlov v 44 (då alla som tränar istället är varmt välkomna att gå kostnadsfritt på våra föreställningar under Trixteaterfestivalen)
  • Träningarna sker på Trixteatern, Sigurdsgatan 33 i Västerås. Särskilda omklädningsrum saknas, men ombytesmöjligheter finnes.

För löpande information, gå med i träningens Facebookgrupp!

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på
mail: t4k@gycklarna.com
telefon: 070 42 43 023

Varmt välkomna!

Contact us