Huvudansvarig cirkuspedagog

Home / Huvudansvarig cirkuspedagog
Gycklargruppen TRiX söker huvudansvarig cirkuspedagog

Om Gycklargruppen TRiX

TRiX är en fri scenkonstensemble som varit verksam sedan 1997. Vi spelar nordens största eldföreställningar, teater för unga och unga vuxna, bedriver pedagogisk verksamhet och underhåller med sanslöst gyckel. Vår egen scen heter Trixteatern och finns i Västerås. Vi turnérar i hela Sverige samt internationellt.

Cirkuspedagog 100%

Du kommer att hålla i cirkusworkshops för skolelever, det sker oftast tillsammans med ytterligare en cirkuspedagog. Det handlar om både längre projekt som avslutas med att deltagarna gör en egen föreställning och om grupper som får prova på bara en gång.

Du kommer också att på kvällstid själv hålla i någon av våra barn- och ungdomsgrupper som tränar cirkus på Trixteatern.

I tjänsten ingår huvudansvaret för  TRiXs pedagogiska verksamhet. Det innebär att du har stor möjlighet att påverka och utveckla både det pedagogiska arbetet som helhet och enskilda projekt. Förutom pedagogik ingår även långsiktig planering, administration, kundkontakt och lektionsplanering i din tjänst.

Utöver detta kan du komma att fylla andra funktioner i företaget, beroende på just din kompetens. TRiX är ett litet företag i behov av många kompetenser.

För att kunna utföra arbetet måste du:

  • Ha erfarenhet eller utbildning inom cirkuspedagogik.
  • Känna dig bekväm med att leda barn och ungdomsgrupper.
  • Ha grundläggande färdigheter inom ett brett spektra av cirkusdispliner.
  • Kunna uttrycka dig väl i talad svenska.
  • Inneha B-körkort.

Utöver detta är följande kvalifikationer meriterande:

  • Vara specialiserad inom en cirkusdisciplin.
  • Erfarenhet av projektledning och administration
  • Fler språk än svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har egen drivkraft, tar initiativ och kan arbeta självständigt. Du brinner för cirkuspedagogik och för att stärka individer och grupper.

Du har framförhållning och är strukturerad. Du är utåtriktad, har en positiv grundinställning och är lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med andra. Du kan möta människor, se deras unika förutsättningar och tala till dem så att de förstår. Du vill sprida livsglädje och aktivt jobba för ett mångkulturellt, hållbart och roligare samhälle.

Varför jobba hos oss?

Vi är inte ett vanligt företag, varken när det gäller vad vi arbetar med eller sättet vi jobbar på. Trixteatern är en lite galen arbetsplats där vi brinner för vårt jobb, bokstavligen. Att arbeta med Gycklargruppen TRiX är att vistas i en levande och händelserik miljö. Hos oss finns möjligheten att utvecklas och påverka sin egen arbetssituation. Vi arbetar med något vi tror på och vi är tillsammans en del av en verksamhet vars mål är att göra en positiv skillnad i människors liv.

På Trixteatern finns goda förutsättningar för egen träning.

Jämlikhet och rättvisa är centrala värderingar för oss, vilket också yttrar sig i vår personalpolitik. Vi har t.ex. en solidarisk lönesättning. Din arbetstid kommer att vara förlagd till vardagar, helger och kvällar. Det kommer periodvis förekomma turnéer med övernattning på annan ort. Vi jobbar med flextid så det finns viss möjlighet att styra sin egen tid.

Ansökan

Skicka din ansökan inklusive CV och ev. filmat material till jobb@gycklarna.com.

Tillträde

1/2 2018. Påbörjas med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdatum

17-12-22

Eldshow i Nordergravar, Visby 2012

Burning Winter Love, samproduktion med Awake project 2011-2012

Contact us